Werken achter de schermen van het MMB

Voor de buitenwereld ziet het Maczek Memorial Breda er mooi uit, maar om alles mooi te houden moet er achter de schermen hard worden gewerkt. Hier volgen enkele foto's van deze hard werkende mannen: 

Een keer per week of 2 weken haalt een vrijwilliger in ons pleintje het onkruid tussen de tegels zodat het er steeds piekfijn bij ligt. (foto1)

In de bibliotheek wordt er al maandenlang gewerkt aan de reorganisatie van alle boeken die straks de basis vormen van het Informatie- en documentatiecentrum. (foto 2 en 3)

We willen ook heel graag dat er wat meer geld in ons laatje komt en daarvoor moet er verkocht worden uit onze voorraad boeken, dvd's en andere gadgets.

Helaas was er bij de inrichting geen winkel voorzien en moest er worden nagedacht hoe dit probleem op te lossen. 

Enkele vrijwilligers hadden vorig jaar een gratis roze stellagekast op de kop getikt en om deze nu bij het interieur aan te passen worden alle staanders, schappen en achterwanden zwart geverfd, zodat we met trots de verkoopartikelen kunnen laten zien aan de bezoekers. (Vrijwilliger is op de foto onherkenbaar gemaakt.)

Dat het heel wat uurtjes kost voordat het zo ver is, laat zich raden: (foto 4 en 5, foto 6 vóór, foto 7 na)

Ook voor extra opslag binnen het MMB en in het depot moet e.e.a. worden gereorganiseerd en dat gebeurt in het depot. Daar worden extra stellages gemaakt om, wat in dozen ligt opgeslagen, nu duidelijk zichtbaar weg te zetten. (foto 8, 9 en 10)